Nacelle - Gondola(t)

Nézem a világot, próbálom megérteni, és igyekszem tanácsokat adni, ha rossz irányba halad.

Utolsó kommentek

Bannerek, meg képes linkek

Ugye ez csak vicc? UGYE?!

Címkék

adél (7) aggódás (6) aktuális (21) állatok (4) áltudomány (1) ambivalencia (1) and (1) angol (1) assembly (1) beszélgetés (3) beton (1) bölcsész (1) book (1) coca cola (1) creative ezine (1) család (1) csatorna (1) csoda (4) cyanide (1) dollár (1) éjszaka (4) elmúlás (4) energia (1) építkezés (2) érdekes (10) explosm.net (1) fa (1) facebook (1) fákk (1) félelem (6) fenyő (1) film (1) filozófia (6) firefox (1) gmail (1) happiness (1) hasznos (6) házi (1) hello (1) hold (1) href.hu (1) hülyeség (3) ig nobel díj (1) inspiráció (1) interaktív (1) internet (3) írás (2) ismeretlen (1) játék (1) java (1) javascript (2) jelek (1) jövő (4) karácsony (1) képregény (2) kiwi (1) közmondás (1) labor (1) lány (2) laptop (1) leadandó (1) love is in the air de nagyon (1) meglepetés (1) melankólia (1) mérés (2) mexikói (1) miért (6) mikró (1) msn (2) múzeum (1) napló (10) nyár (1) nyuszi (1) pc weenies (1) piton (1) politika (1) programozás (1) pszichológia (6) random (2) réka (1) remény (8) repülés (1) reveláció (2) rövidítés (1) social networking (3) spam (1) subway (1) sün (1) szakítás (1) szendvics (1) szennyvíz (1) szerelem (5) szeretet (1) szociológia (1) szoftlab (1) szünet (1) tanulás (1) tányér (1) tapasztalat (6) tinyurl (1) történelem (1) tudomány (3) tutorial (1) ubuntu (2) ünnep (1) űr (1) urban dictionary (1) url (1) vendégség (1) vers (2) verseny (1) veszély (1) vicc (2) videó (1) világ (1) villamos (1) webhelyek (1) wikipédia (1) world (1) xkcd (1) zene (2) zh (2) Címkefelhő

Lehet?

2010.02.02. 21:36 | Zovits | Szólj hozzá!

Lehet vagy nem lehet, ez itt a kérdés.

Mármint a politika. Mert alapvetően két lehetőségünk van.

Akik itt arra gondoltak, hogy MSZP vagy Fidesz, ők jól illusztrálják az első lehetőségünket. Amikor a két nagy pártot támogatjuk, akik utána hozzák ugyanazt, amit az elmúlt húsz évben megszokhattunk, ami az eszünkbe jut a politikáról.

Tényleg, mi is jut az eszünkbe? Fel tudunk sorolni öt olyan dolgot, amikor valaki nagyon melléfogott, esetleg lebukott, elsikkasztott valamit, vagy ilyesmi? Gondolom igen. Na de fel tudunk-e idézni öt olyan esetet, amikor valami végre úgy történt, ahogy azt mi szerettük volna, ahogy az az országnak és a lakóinak jó? Hát, én bajban vagyok, pedig igyekszem csak a jóra figyelni.

Képzeljük el a következő helyzetet. Van egy kis, de otthonos házunk, amiben időnként óhatatlanul elromlik valami. Van két ezermester ismerősünk, akit hívhatunk ilyenkor, de az egyik celluxszal foltozza meg a gázcsövet, a másik alufóliával javítja ki a lyukat a fürdőszoba falán. Mindkettőt kipróbáltuk már sokszor, de egyik sem hozott tartós javulást, miközben a gatyánk is ráment ezekre a "javításokra".

Választhatunk, hogy idén is őket bízzuk meg, vagy inkább esélyt adunk egy másiknak, aki tudja, hogy mit csinál, és még azt is megmutatja, hogy a neki adott pénzt mire költi.

Én nem fogom kihagyni ezt a lehetőséget.

Ha egyetértesz, ha te is szeretnél egy korrupciómentes, élhető országot, ahol nem a fekete Audis, öltönyös emberek mondják meg, hogy neked mi a jó, akkor katt a fenti képre.

Címkék: politika aktuális

A bejegyzés trackback címe:

https://zovits.blog.hu/api/trackback/id/tr251723980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása