Nacelle - Gondola(t)

Nézem a világot, próbálom megérteni, és igyekszem tanácsokat adni, ha rossz irányba halad.

Utolsó kommentek

Bannerek, meg képes linkek

Ugye ez csak vicc? UGYE?!

Címkék

adél (7) aggódás (6) aktuális (21) állatok (4) áltudomány (1) ambivalencia (1) and (1) angol (1) assembly (1) beszélgetés (3) beton (1) bölcsész (1) book (1) coca cola (1) creative ezine (1) család (1) csatorna (1) csoda (4) cyanide (1) dollár (1) éjszaka (4) elmúlás (4) energia (1) építkezés (2) érdekes (10) explosm.net (1) fa (1) facebook (1) fákk (1) félelem (6) fenyő (1) film (1) filozófia (6) firefox (1) gmail (1) happiness (1) hasznos (6) házi (1) hello (1) hold (1) href.hu (1) hülyeség (3) ig nobel díj (1) inspiráció (1) interaktív (1) internet (3) írás (2) ismeretlen (1) játék (1) java (1) javascript (2) jelek (1) jövő (4) karácsony (1) képregény (2) kiwi (1) közmondás (1) labor (1) lány (2) laptop (1) leadandó (1) love is in the air de nagyon (1) meglepetés (1) melankólia (1) mérés (2) mexikói (1) miért (6) mikró (1) msn (2) múzeum (1) napló (10) nyár (1) nyuszi (1) pc weenies (1) piton (1) politika (1) programozás (1) pszichológia (6) random (2) réka (1) remény (8) repülés (1) reveláció (2) rövidítés (1) social networking (3) spam (1) subway (1) sün (1) szakítás (1) szendvics (1) szennyvíz (1) szerelem (5) szeretet (1) szociológia (1) szoftlab (1) szünet (1) tanulás (1) tányér (1) tapasztalat (6) tinyurl (1) történelem (1) tudomány (3) tutorial (1) ubuntu (2) ünnep (1) űr (1) urban dictionary (1) url (1) vendégség (1) vers (2) verseny (1) veszély (1) vicc (2) videó (1) világ (1) villamos (1) webhelyek (1) wikipédia (1) world (1) xkcd (1) zene (2) zh (2) Címkefelhő

MyVip?

2008.07.20. 12:30 | Zovits | Szólj hozzá!

Mint azt a múltkori bejegyzésemben írtam, "ha egyszer rámjön az olyan, akkor még az sem teljesen kizárható, hogy valamikor talán esetleg elgondolkozok rajta, hogy mi lenne, ha egyszercsak rámjönne, hogy de jó lenne csinálni egyet".

Na, ez eljött.

Egészen pontosan Adéltól kaptam meghívót, hogy ezentúl ne kelljen a Zolitól kunyerált, már használaton kívüli azonosítóval belépnem, ha látni akarom a szerelmemet :)

A szokásos alap lépések, név, stb. A születési időnél kezdtem csodálkozni, amikor az év, hónap, nap kitöltése után maradt még két legördülő menüpont. Azaz a MyVip-en meg lehet adni, hogy hány óra hány perckor jöttél erre a világra... Kíváncsi vagyok, hányan használják ezt a lehetőséget.

A másik érdekes megoldás a lakóhely volt, amikor a lakóhely kérdésnél a legördülő menünél a Magyarországnál tovább nem jutottam. Aztán kiderült, hogy ugyanabban a menüben jelenik meg a megye, és ugyanígy a város is. Érdekes megoldás, máshol még nem láttam ilyet. Alapvetően nem baj, csak szokatlan.

Aztán jöttek a szponzorsiteok. Amikor a jójáték.hu-s felhasználónevem felől érdeklődnek, azt csak az übereli, amikor a Donna.hu-s tagságom kerül szóba. Jó, hogy valamiből üzemeltetni kell ezt a szolgáltatást is. Mert a bannerek, a pop-up-ok, az átirányítós reklámok meg a 300 forintos sms-ek már nem elegek.

De mégis minek? Van már pont elég, sőt, még talán sok közösségi oldal is. Az Iwiw kétségkívül Magyarország legnagyobb és legjobb ilyen szolgáltatása. Ha meg valaki nem elégszik meg kis hazánk megoldásaival, akkor ott a Facebook, ami eddigi tapasztalataim alapján a legjobb. Minden tekintetben. Aki nem hiszi, próbálja ki. Segítőkész, célratörő, letisztult rendszer. Ha meg valaki ennél partysabb helyet keres, akkor ott a Myspace. Bár a magyar társaság elhanyagolható, de a szolgáltatások és a színvonal kárpótol.

Na de legyen, regisztrálok, kitöltök, feltöltök jókedvvel, bőséggel. Igenám, de mi is van, ha találok egy olyan képet, ami jobban tetszik, mint egy olyan, amit már korábban feltöltöttem? Egyszerű, töröljük a régit. Igen ám, de amikor rákattintok a piros X-re, a rendszer kirak a főoldalon. A kép eltűnik, de a kerete még ott van. Micsoda? Az újabb törlési kísérlet ugyanerre visz.

Jó, akkor marad. Keressünk hát ismerősöket, jelöljük őket jól. Lássuk, ki is járt szeretett alma materünkbe! Keresés, ötszázvalahány találat. Jó, az nem vészes. Ismerőseim elenyésző számban képviseltetik magukat. Annál több viszont a centis műkörmű, szőkített, ajakfényes, kamera előtt pózoló plázarododendron. Ja, meg a szolis, meztelen felsőtesttel és zselés hajjal macsózó diszkómuskátli. Pfff...

Jó, ebből köszönöm, elég volt, majd akinek kellek, az jön, és bejelöl. Ja, és főleg. Mi ez a dolog, hogy ha meg akarok jelölni egy ismerőst, akkor levelet kell neki írni? Hát na ne már.

Lényeg, hogy most már ott is elérhető vagyok, lehet jönni jelölni, mert én itt már nem fogok több ismerőst keresni. Sajnálom.

Címkék: érdekes social networking aktuális napló adél

A bejegyzés trackback címe:

https://zovits.blog.hu/api/trackback/id/tr3576496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása